LAAUW tassen

Deze Nederlandse start-up lanceert stijlvolle, leren tassen voor een betaalbare prijs!

Het zuiden van Nederland staat bekend om zijn rijke historie in de leder-industrie. Het Nederlandse merk Laauw brengt deze gedachte in volle glorie terug. Geïnspireerd door de ambachtelijke leder-producten, die door hun voorvaderen werden gemaakt biedt dit Nederlandse merk kwaliteitstassen aan voor een betaalbare prijs.

 

Elke collectie van Laauw is geïnspireerd door een grote wereldstad. De eerste collectie was geïnspireerd op de hoofdstad van ons eigen land. Ditmaal zoekt het merk de zon op en is Madrid het centrale thema. De collectie is geïnspireerd door de verschillende districts als Chueca en Malanseña. Hoewel Madrid een constant veranderende en bewegende stad is, blijven de karakteristieke elementen van deze districts bewaard. Elke tas is vernoemd naar een Metro stop in Madrid die je naar een van deze unieke districts brengt.

Kom de collectie van Laauw en andere top merken bewonderen in de winkel!